tag:blogger.com,1999:blog-472630970454221341.post1448847516463124212..comments2022-03-23T06:54:16.846+03:00Comments on Sofra Bezi: SELANİK (YENİCELİ) KÖFTEDorine (Sofra Bezi)http://www.blogger.com/profile/02749985026494344702noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-472630970454221341.post-16445210205097292372011-06-16T13:57:16.062+03:002011-06-16T13:57:16.062+03:00Afiyet olsun:)Afiyet olsun:)Dorine (Sofra Bezi)https://www.blogger.com/profile/02749985026494344702noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472630970454221341.post-27504150069273541542011-06-15T12:29:02.756+03:002011-06-15T12:29:02.756+03:00Gercekten cok kolay gozukuyor, mutlaka deneyecegim...Gercekten cok kolay gozukuyor, mutlaka deneyecegim! tarif icin tesekkurler Aslicim :)<br />Sevgiler,<br />SedaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472630970454221341.post-34236693421822156982011-06-15T11:28:43.013+03:002011-06-15T11:28:43.013+03:00Selanikli büyüklerimden aldığım tarif böyle. Ama f...Selanikli büyüklerimden aldığım tarif böyle. Ama fikir yürütünce, dana eti zor pişer, bol köz patlıcanın içindeki kıymanın yeterince pişmeyebileceği düşüncesiyle böyle yapılıyor olabilir.Dorine (Sofra Bezi)https://www.blogger.com/profile/02749985026494344702noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-472630970454221341.post-13161330573251584222011-06-15T11:11:46.793+03:002011-06-15T11:11:46.793+03:00Kıymayı neden çiğden yoğurmuyoruz?Kıymayı neden çiğden yoğurmuyoruz?cemhttps://www.blogger.com/profile/16378744022486278990noreply@blogger.com